CBP Foto


Her på min hjemmeside viser jeg et lille uddrag, af alle de billeder, jeg har taget igennem tiden.

Jeg hedder Chris Birkekær Pedersen og er uddannet TV-fotograf fra Media College Denmark, Medieskolerne i Viborg.

Jeg er godt nok uddannet TV-fotograf, men det gør ikke, at jeg ikke også kan tage stillbilleder.


Jeg har blandt andet arbejdet for DR, TV2, TV3, TV Syd, TV Midtvest, TV2 Bornholm, TV2 Fyn, Novavision, Studio 1-2, Quint, Quintes, Kaufmann, Deutsche Welle, Østrisk fjernsyn samt mange flere.


Jeg har taget billeder og lavet videoer lige siden jeg var dreng, nu gør jeg det så profesionelt.


Til daglig arbejder jeg på TV Syd, hvor jeg er fotograf og tvproducer. Jeg har i 20 år haft mit eget firma, CP Light & Sound, hvor jeg tager ud som DJ til diverse fester, jeg har spillet på forskellige diskoteker i hele landet. Derudover tager jeg ud som fotograf til bryllupper, konfirmationer, modebilleder, reklamebilleder og portrætbilleder.

Jeg bliver brugt som sensor på Film & TV-uddannelsen, Media College Denmark en gang imellem, når der er prøve svendeprøver. Det er noget jeg holder meget af, det er super fedt at kunne guide og give de unge, lidt fif med på vejen, inden de skal til svendeprøve.


Jeg har mit eget lille fotostudio, på min hjemmeadresse. Det er ikke særlig stort, men rigtigt fint, til at tage nogle gode studiobilleder.                 

Jeg har mit helt eget udstyr, hvilket er vigtigt for mig, for så ved jeg, at udstyret altid er i orden, når jeg tager ud på opgaver.

Jeg er blevet helt vildt glad for, at tage billeder til bryllupper, det er bare en helt speciel fornemmelse, at være med til et bryllup med masser af glade mennesker. Det startede med ,at jeg tog de første billeder for et vennepar og derefter, har jeg været til en hel del forskellige bryllupper.    

Jeg ved hvad det kræver, at tage billeder til et bryllup og hvilke udfordringer der kan være. Selv om jeg elsker at tage bryllupsbilleder betyder det ikke, at det ikke er hårdt og meget krævende at være fotograf til et bryllup. Det er ofte mange timer, man er afsted og man har jo kun et forsøg, til at få sit skud i kassen, og brudeparret forventer naturligvis altid nogle gode billeder.


Jeg søger altid modeller til TFP-fotografering som er fotografering, uden det koster noget. Modellen får så til gengæld billederne til sig selv, mod at jeg så må vise billederne frem på min side. Står du og mangler nogle gode billeder af dig selv, så skriv eller ring, til mig. Det kræver, at du er fotogen og har lyst til at få taget billeder.


Tag et kik på nogle af de billeder jeg har taget, som er her på siden og hvis du kan lide dem, så skriv eller ring, så er jeg sikker på, at vi kan finde en god løsning for dig.


MVH

Chris Birkekær Pedersen