Byllupsbilleder en hel dagDagen starter med billeder af bruden inden brylluppet, håropsætning sminke & kjole hygge med veninderne/familien eller hvad I nu tænker jer.


Jeres fotograf kører derefter til kirken og er klar inden vielsen starter. Der vil blive taget billeder foran kirken, billeder af gæsterne der ankommer, gommen der venter i kirken, bruden der ankommer, turen op af kirkegulvet, stemningsbilleder fra kirken også billeder af selve vielsen.


Efter vielsen vil der blive taget billeder idet I kommer ud af kirken, lykønskninger fra gæsterne, samt under riskastningen og alt det der følger efter. Der vil også være mulighed for at få taget et par billeder inde i kirken, hvis I ønsker det.


Efter kirken kører fotografen med hen til receptionen, hvor han tager stemningsbilleder af gæsterne, kagen, åbning af champagne og selvfølgelig når I skærer det første stykke af kagen.


Her vil der være mulighed for, at I kan få taget nogle billeder sammen med venner og familie hvis I har lyst til det.


Der vil også være mulighed for at få taget et gruppebillede, af jer sammen med alle jeres gæster.


Når I er klar til at kører fra receptionen, tager vi ud og tager jeres bryllupsportrætter et eller flere steder, som I sev har valgt (Vi snakker lige sammen om, hvor det vil være et godt sted at tage hen, da de gode billeder også er afhængige af en god location).

Vi bruger ca. 1-1 ½  time på at tage billederne, så det skal I huske i jeres tidsplan.


Når bryllupsportrætterne er taget, så tager fotografen med tilbage, til der hvor festen holdes. Her vil der blive taget stemningsbilleder af gæsterne samt af jer to.

Der vil blive taget billeder af alle taler/indslag, billeder af maden og til sidst af jer der danser bryllupsvalsen.


Når brudevalsen er danset, siger fotografen farvel, og så får I lov til at fejre resten af natten, uden fotografen.


Der vil ca. blive taget et sted i mellem 2300-2500 billeder over hele dagen. Af de billeder, vil vi vælge de bedste ud og redigere dem, så de er helt færdige og klar til jer. I vil få ca. 450-650 færdigredigerede billeder.


Der er afsat 2 dage til fotografen, til udvælgelse- og redigering af de valgte billeder.


Billederne bliver leveret 4 – 5 uger efter brylluppet, via et drop box link, hvor I kan hente og se billederne. Alle billederne er i høj opløsning så I selv har mulighed for at få jeres udvalgte billeder printet, et sted I selv finder.


I denne pakke er der ingen extra. omkostninger til transport af fotografen.Prisen for hele dagen incl. billedredigering er 13.500. kr.