Tv Syds 40års Fødselsdags show

Klik her for at se Showet

Tv Syds 40-års Fødselsdagsshow:


Jeg har haft den utrolige ære at være med som producer for Tv Syds storslåede 40-års fødselsdagsshow, som fandt sted den 22. oktober 2023 på Vejle Musikteater. I denne rolle var jeg med ansvarlig for at sørge for, at alle detaljer faldt på plads og at showet kørte gnidningsfrit. Sammen med min medproducer, Erling Schulz og redaktør Christina Hoffman guider vi alle sammen gennem aftnens begivenheder.


Det har været en fantastisk oplevelse at være en del af skabelsen af et så stort show, hvor hver enkelt detalje betød noget. Vi har arbejdede sammen med et utroligt talentfuldt hold.


Showet var resultatet af utallige timers forberedelse og samarbejde med nogle af de mest dygtige mennesker i branchen. Vi har alle lagt vores hjerte og sjæl i projektet for at sikre, at det blev en uforglemmelig aften.


Hvis du har lyst til at opleve vores 40-års fødselsdagsshow og deltage i fejringen, kan du se det ved at klikke på dette link oven for. Jeg håber, at du vil nyde showet lige så meget som vi gjorde med at skabe det.