Portræt billeder efter konfirmationen


Mangler du en fotograf til din/dit barns konfirmation, så tager jeg ud og fotografere konfirmander på konfirmationsdagen.


Normalt mødes jeg med konfirmanden og hans/hendes forældre lige efter konfirmationen ved kirken. Når konfirmanden har sagt farvel til alle vennerne, tager vi ud i naturen, eller til en fed location, som vi har fundet sammen, inden konfirmations- dagen. Er det ok med præsten, så kan vi også tage billeder i kirken, det er helt op til jer.


Når vi er fremme ved det sted vi har aftalt, bruger vi en 1-1 ½ times tid, på at tage billederne. Herefter kan I så kører videre til festen med gæsterne.


I får ca. 25 - 50 flotte billeder af konfirmanden. Alle billederne bliver billedredigeret, og ønsker I det, er nogle af billederne i

sort/hvid.


Billederne får I på et dropbox link, hvor I kan hente og se billederne. Alle billederne er i høj opløsning, så I selv har mulighed for, at få jeres udvalgte billeder printet, et sted I selv finder.


Prisen ca. : 2.500 kr. - 3.500 kr. incl. transport og billedredigering.


Det er muligt at tilkøbe at jeg tager med til konfirmationsfesten og her tager diverse stemningsbilleder. Prisen afhænger af, hvor lang tid I vil have mig med til festen og hvilke billeder I vil have. Er I interesseret, så tager vi en snak om hvad I gerne vil have, og så udregner jeg en pris.
Konfirmatiosbilleder for/af hele klassen


Jeg tilbyder at tage billeder af hele konfirmationsholdet før og under konfirmationen. Her får I de unike billeder, som I ikke selv vil kunne tage, da jeg går rundt i kirken og får taget de rigtige billeder af den kirkelige handling. Det kræver dog, at der er en voksen fra klassen, der vil stå for tilmelding fra de andre forældre. Der skal dog være minimum 10 familier, der siger ja til at købe Pakke 1. Det kræver også, at præsten er med på, at der bliver taget billeder i kirken, af en professionel fotograf.


I vil få billeder af konfirmanderne der ankommer før konfirmationen, stemningsbilleder af konfirmanderne der er sammen med præsten og hvor de hygger sig sammen og som regel er lidt nervøse. I får også et gruppebillede af hele konfirmandholdet, inden de går over i kirken. I kirken bliver der taget billeder inden konfirmanderne ankommer, også masser af billeder under konfirmationen, jeg prøver så vidt det er muligt, at få et billede af hver konfirmand under håndspålæggelsen.


Det vil være muligt at tilkøbe Pakke 2 hvor I får taget 3-5 personlige billeder før eller efter konfirmationen. Det kan være sammen med konfirmandens forældre, bedsteforældre, søskende, venner, eller sammen med præsten, det er helt op til jer.


Alt efter hvor mange der vælger denne pakke, kræver det, et vi er lidt hurtige til at få taget billederne, da de fleste familier ikke har lyst til af komme alt for lang tid før konfirmationen og de fleste også gerne vil videre til deres fester, efter konfirma- tionen.


Pakke 1 konfirmationsbilleder:

Før kirken, 1 Gruppe billede, Billeder fra konfirmationen i kirken.

Ca.100-200 billeder.

Billederne vil blive leveret som jpg. filer og vil kunne downloades på et link, som I får tilsendt efter betaling.

Pris: 550.kr pr konfirmand, der skal minimum være 10 familier der bestiller pakken.Pakke 2 extra billeder:

3-5 personlige billeder, hvor konfirmanden selv vælger, hvem der skal med på billederne.

Billederne tages før konfirmationen eller efter konfirmationen.

Billederne vil blive leveret sammen med billederne fra pakke 1.

Pris: 450 kr. pr. konfirmand.